Jet PoelsDe oprichter van YogaWerkt is Jet Poels. Jet is een ervaren yogadocent en heeft zelf als manager in diverse bedrijven en organisaties gewerkt. Hierdoor weet zij als geen ander dat medewerkers vaak onder hoge druk moeten presteren en welke gevolgen dat kan hebben voor hun fysieke en mentale welzijn. Haar ervaring is dat yoga en mindfulness medewerkers kunnen helpen een betere balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

“Ik ben geen ‘holy yogi’: ik lust graag een biertje en niets menselijks is mij vreemd. Yoga en mindfulness helpen mij om in de drukte van alledag te blijven focussen en op een ontspannen manier om te gaan met stressvolle situaties.”

In de lessen van YogaWerkt worden op een laagdrempelige, praktische en nuchtere manier tools aangereikt om ook in de drukte rust en focus te vinden.

Op deze manier helpen we bedrijven op een goede manier te investeren in de gezondheid van uw werknemers, het terugdringen van ziekteverzuim en het verbeteren van de werksfeer.

Met Amersfoort als uitvalsbasis en een landelijk dekkend netwerk van goed opgeleide docenten kunnen overal in Nederland lessen worden verzorgd.  Continuïteit en kwaliteit zijn daardoor gegarandeerd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

YogaWerkt is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland

VYN-logo-lid-300x296